SpoorPro viert jubileum met vernieuwde website en logo

SpoorPro nieuwe website + logo
SpoorPro heeft een nieuw logo én een nieuwe frisse vormgeving van de website SpoorPro/Lisanne Noorlander

U heeft het vast al geconstateerd: SpoorPro heeft een nieuwe look! SpoorPro bestaat deze zomer 12,5 jaar en die mijlpaal willen we natuurlijk vieren. We doen dat met een prachtig nieuw, eigentijds logo en een vernieuwde website.

De vernieuwde SpoorPro-website biedt tal van nieuwe functionaliteiten die ervoor zorgen dat u nog beter en sneller toegang heeft tot de laatste ontwikkelingen in de spoorsector. De vernieuwde website is gebruiksvriendelijker, sneller en ontworpen met de nieuwste technologieën om u een optimale ervaring te bieden. Zo hebben we de site ook geoptimaliseerd voor alle vormen van mobiele apparaten, voor een sterk verbeterde ervaring. Daarbij komen met name de foto’s bij de artikelen veel beter tot hun recht.

Tekst gaat door na afbeelding

Het eerste artikel op SpoorPro in januari 2012.

Verder blijft alles bij het oude: wij blijven ons als redactie inzetten om u te voorzien van al het laatste nieuws, diepgaande analyses en inhoudelijk sterke verhalen over de spoorsector. Dat doen we al sinds begin 2012. We blijven hard werken om ervoor te zorgen dat SpoorPro.nl dé bron blijft voor onafhankelijke, betrouwbare en actuele informatie over de spoorinfrasector. We houden de SpoorPro-community ook drie keer per week op de hoogte van alle ontwikkelingen in ‘spoorland’ door middel van onze (eveneens vernieuwde) nieuwsbrief.

We hopen dat u net zo enthousiast bent over deze veranderingen als wij. Mocht u vragen hebben of meer willen weten over onze nieuwe stijl, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Vanzelfsprekend willen we onze vernieuwde website graag met u vieren en daarom hebben we een mooie actie: een individueel spoorPro Premium abonnement voor slechts 13,33 euro! Daarbij leest u de eerste twee maanden helemaal gratis!

Onderwerpen:

Auteur: Jeroen Baldwin

Jeroen Baldwin is journalist en chef redactie van SpoorPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.