Movares benoemt oud-minister Barbara Visser tot nieuwe ceo

Barbara Visser
Barbara Visser in haar tijd als demissionair staatssecretaris van Defensie Robin Utrecht/ANP

Movares komt onder leiding te staan van Barbara Visser. De voormalige minister wordt per 1 november benoemd tot ceo van het ingenieursbureau.

Visser is onder andere vier jaar staatssecretaris van Defensie geweest namens de VVD en ook korte tijd minister van Infrastructuur en Waterstaat in het kabinet Rutte III. Ook heeft ze ervaring in de advieswereld, onder andere voor Atos Consulting en momenteel als Partner bij PA Consulting.

Hans Biesheuvel, voorzitter van de Raad van Commissarissen: “Wij zijn als Movares erg blij dat Barbara de nieuwe CEO wordt. Haar aanstelling geeft een extra impuls aan de nieuwe strategie die is gericht op het ontwikkelen van een leidende positie in het oplossen van maatschappelijke vraagstukken in het ruimtelijk domein.”

“Ik heb altijd een sterke voorliefde gehad voor alles wat te maken heeft met infrastructuur, watermanagement en stedelijke ontwikkeling”, zegt Visser over haar benoeming. “Het is zichtbaar en tastbaar, het gaat om de huidige en toekomstige inrichting van Nederland en daarmee raakt het mensen direct.”

Movares is een gerenommeerd advies- en ingenieursbureau, gespecialiseerd in infrastructuur, gebouwen, spoor, ruimtelijke ordening en energie. Movares behoort met 1.300 medewerkers tot de vijf grootste ingenieursbureaus in Nederland.

Lees ook:

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu SpoorPro Premium Abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de spoormarkt. 

start abonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Alexander Molendijk

Redacteur van SpoorPro en RailTech.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.